Versiune în limba română

 

Asociatia a fost infiintata in 2014 la Roma si are ca scop facilitarea dialogului intercultural intr-un context european prin organizarea de conferinte, intalniri, prezentari si promotii sociale. Cu motto-ul „We make people happen” („Facem ca oamenii să se întâmple”) asociaţia s-a născut tocmai pentru a crea o punte între persoane, instituţii şi evenimente pentru că la baza fiecărei file de istorie stau oamenii care, în cele mai multe cazuri, au nevoie de ajutor în comunicare.

Asociaţia este produsul colaborării a mai multor figuri profesionale cu scopul de a stabilii strategii de comunicare şi promovare socială. Actualmente deţine 15 membri (români şi italieni) care acoperă diverse roluri în comunicare, turism, relaţii publice, informatică şi sociologie.

In 2017, prin numirea noii vicepresedinte Aida Mihai, stabilita la Barcelona (Spania), asociatia H4H intentioneaza sa-si indrepte atentia spre a doua comunitatea de romani din Europa, la fel de numeroasa ca si in Italia.

Obiectivul principal este colaborarea cu diverse instituţii publice române şi italiene (si, mai apoi, spaniole) dar şi cu prestigioase entităţi şi fundaţii private încadrându-se în spaţiul legal internaţional. Din acest motiv Human 4 Human Association a fost înregistrată în data de 11/11/2014 la Autoritatea Naţională Fiscală (Agenzia delle Entrate), Direcţia Provincială a Romei, Biroul Teritorial Roma Tuscolano, cu numărul de înregistrare 7027, seria 3, primind codul fiscal : 97818250587.

Printre partenerii constanti ai evenimentelor se numara Accademia di Romania care a gazduit numeroase conferinte organizate individual sau in colaborare cu alte asociatii, Ambasada Romaniei din Italia care a acordat patronajul institutiei dupa o atenta evaluare a metodei organizatorice si Asociatia Profesionistilor Romani din Italia.

In Curriculum Vitae se numara conferinte si colaborari ca “Pregiudizi senza Frontiere” ( Prejudecati fara Frontiere –  partener revista Romania in Contact din Londra), “Networking beyond Borders”, “Contrasti e incontri. Le donne romene in Italia”, Echipa romanilor in maratonul pentru combaterea cancerului mamar Komen Italia 2016, “Partecipation Matters” (implicarea cetatenilor comunitari din Italia in alegerile locale si europarlamentare), “Immagine Donna” si proiectul jurnalistic Radio Roma Link, singura web radio pentru romanii din Italia.

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...