Pubblicato in: Notizie

Editorial RRL: Interviu Dr Teodora Manea despre iesirea Marii Britanii din UE

https://www.spreaker.com/embed/player/standard?episode_id=8843002&autoplay=false

 

Teodora Manea

Dr Teodora Manea este lector asociat la University of Exeter, Medical School, UK, unde din 2010 predă bioetică, filosofie și sociologie medicală. A studiat filosofie la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași (1992-1996), încheind cu un doctorat în teoria categoriilor în 2001. Ulterior a lucrat ca lector la aceeași universitate (2001-2006) și a urmat stagii de specializare și de cercetare în Konstanz, Hanovra și Tuebingen.

În prezent, pe lângă activitatea didactică, lucrează ca expert etic pentru Comisia Europeană, colaborază cu activități editoriale pentru Revista Română de Bioetică și lucrează ca interpret medical.

Dintre cele mai recente publicații: Medical Bribery and the Ethics of Trust’, Journal of Medicine and Philosophy (2015, 40.1:26-43), ‘Our Posthuman Skin Condition’ în Handbook of Posthumanism in Film and Television, Palgrave Macmillan (2015), Care for Carers. Care Issues in the Context of Medical Migration în Ethics of Care: Critical Advances in International Perspective, Policy Press, Bristol, 2015.

Annunci

Autore:

Giornalista, lavora in Comunicazione ed è impegnata in progetti di promozione sociale. Presidente dell'Associazione Human 4 Human.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...